Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Vizita unei delegaţii letone la structurile IGI

Bucureşti: Vizita unei delegaţii letone la structurile IGI

DISTRIBUIȚI

128816 – 02062014  –  Şeful Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI), Ştefan Pop, a primit luni, la sediul instituţiei, vizita unei delegaţii a Oficiului pentru Cetăţenie şi Migraţie din Letonia, condusă de şeful structurii, Vilnis Jēkabsons.

Vizita a fost organizată la iniţiativa partenerilor letoni şi a vizat realizarea unei documentări şi a unui schimb de experienţă pe marginea subiectelor de interes comun în domeniul azilului şi integrării persoanelor care au obţinut o formă de protecţie internaţională.

Cu acest prilej, ambele delegaţii s-au informat reciproc despre structura organizatorică, cadrul juridic existent, aspecte privind politicile naţionale în domeniul azilului şi integrării refugiaţilor în societatea gazdă.

În cadrul întrevederii, Ştefan Pop i-a asigurat pe membrii delegaţiei de disponibilitate şi deschidere pentru o bună colaborare, precum şi întregul sprijin pentru identificarea unor posibile arii de cooperare la nivel bilateral, menite să conducă la creşterea eficienţei în atingerea obiectivelor şi realizarea  unor acţiuni comune în domeniul azilului.

De asemenea, membrii delegaţiei letone vor efectua o vizită la sediul Direcţiei Azil şi Integrare unde vor avea posibilitatea de a cunoaşte procedurile de lucru în domeniu şi de a se familiariza cu exemplele de bune practici derulate la nivelul instituţiei.          Vizita de documentare a şefului Oficiului pentru Cetăţenie şi Migraţie din Letonia se desfăşoară la structurile IGI, în perioada 1-4 iunie a.c., şi este prima de acest fel. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.