Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Mircea Ionescu Quintus: Călin Popescu Tăriceanu ar dreptul să participle la şedinţele...

Mircea Ionescu Quintus: Călin Popescu Tăriceanu ar dreptul să participle la şedinţele conducerii PNL

DISTRIBUIȚI

128798 – 02062014  – Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, luni, ca fostul presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu are dreptul de a participa la sedintele conducerii partidului, ceea ce se va si intampla.

„Ca fost presedinte este membru de drept. Isi va lua locul langa mine. Acolo unde stam fostii presedinti – e un loc bine determinat, cu posibilitatea de a interveni in orice problema si orice discutie”, a declarat Quintus intr-o interventie la postul B1TV.

Acesta a mai precizat ca din punct de vedere al PNL candidatul unic la presedintie al dreptei va fi Klaus Iohannis.

Pe de alta parte, el s-a aratat sceptic cu privire la posibilitatea reala ca PDL si PNL sa fuzioneze, piedica principala fiind denumirea viitoarei formatiuni politice.

„Ar fi o idee de sustinut. Ce ne facem insa ca cele doua partide declara net si fatis ca nu reununta la identitatea lor? Or, nu putem sa avem si un PDL si un PNL. Probabil ca singura solutie de dorit si negesara ar fi o alianta. Eu sunt in comisia de redactare a statutului, am sa trec ca numele, trecutul istoric si identitatea partidului sunt un hop de netrecut”, a subliniat presedintele de onoare al PNL.

Totodata, acesta a remarcat si faptul ca Monica Macovei a declarat acelasi lucru in ceea ce priveste PDL.

„Dansii nu renunta. Frumos! Dar cand doua partide nu renunta la identitate, nu pot fuziona”, a conchis Mircea Ionescu Quintus.

Calin Popescu Tariceanu a incercat si saptamana trecuta sa participe la sedinta conducerii PNL, dar a fost dat afara la solicitarea expresa a lui Ludovic Orban, pe motiv ca reinscrierea sa in partid, in filiala Satu Mare, ar fi nestatutara.

Atunci, Mircea Ionescu Quintus declara ca Tariceanu ii este prieten, dar nu vrea sa mai auda de numele lui. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.