Acasă Externe Paris: Premierul Ponta: Candidaturile pentru prezidenţiale trebuie depuse până la 1 august

Paris: Premierul Ponta: Candidaturile pentru prezidenţiale trebuie depuse până la 1 august

DISTRIBUIȚI

128514 – 22052014  – Premierul Victor Ponta, a declarat sambata la Paris, unde a participat la o reuniune a sefilor de guverne social-democrate din UE, ca pana la 1 august ar trebui sa se hotarasca daca va candida la presedintie sau nu.

„Saptamana viitoare decidem conditiile pentru toti ce vor sa candideze: Candidaturile trebuie depuse pana la 1 august”, a spus Ponta, potrivit B1Tv.

Intrebat cu cine ar prefera sa intre in turul doi la prezidentiale, dintre liberalii Crin Antonescu si Klaus Johannis, Ponta a spus: „Cu doamna Udrea”.

Ponta a mai povestit ca a vorbit cu premierul francez Manuel Valls despre situatia cetateanului roman de etnie roma batut in Franta si aflat intre viata si moarte si a multumit autoritatilor franceze pentru ca au condamnat incidentul.

„Am discutat cu premierul, i-am multumit ca a avut o relatie clara de condamnare, mi-au promis ca vor fi luate toate masurile ca persoanele vinovate sa fie prinse si trase la raspundere”.

La intalnirea de la Paris au participat sapte sefi de guverne social-democrate, printre care si Victor Ponta, vicecancelarul Germaniei, social-democratul Sigmar Gabriel, Martin Schulz, fostul presedinte al Parlamentului European, precum si presedintele Frantei, Francois Hollande. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.