Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dreapta va avea, totuși, un singur candidat la prezidenţiale

Bucureşti: Dreapta va avea, totuși, un singur candidat la prezidenţiale

DISTRIBUIȚI

129528 – 02072014 –  Președintele PNL, Klaus Iohannis, și liderul PDL, Vasile Blaga, au anunțat că până la sfârșitul lunii iulie, noua alianță va avea un candidat unic la prezidențiale.

„Trebuie să constatăm că procesul de fuziune merge în forţă mai departe şi, din partea PNL, indiferent cine va fi candidatul nostru pentru preşedinţie, procesul de fuziune, procesul de unificare a dreptei merge mai departe”, a spus Iohannis.

„Noi, PNL, vom avea un candidat, un singur candidat desemnat pentru prezidenţiale până la mijlocul lunii, iar până la sfârşitul lunii iulie vom avea candidatul unic al dreptei rezultate din fuziunea PNL cu PDL. Indiferent dacă procedurile democratice de fuziune ajung într-o fază avansată sau nu, noi vom merge cu toată hotărârea în această configuraţie”, a precizat Iohannis.

El a făcut această declaraţie după ce, împreună cu alţi reprezentanţi ai PNL, s-a întâlnit cu preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi alţi lideri democrat-liberali la sediul PDL, aceasta fiind prima înâlnire a preşedinţilor celor două partide după Congresul PNL.

”Cele două partide vor merge într-o alianță electorală”, a spus și Blaga. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.