Acasă Uncategorized București: Mișcarea lui Blaga

București: Mișcarea lui Blaga

DISTRIBUIȚI

129667 – 08072014 –  Mihai Răzvan Ungureanu, liderul Partidului Forța Civică, a anunţat că a ajuns la un acord cu PDL pentru o fuziune prin absorbţie. În situaţia unei fuziuni prin absorbţie, partidul absorbant preia cu totul, şi active şi pasive, celălat partid şi se păstrează numele de PDL. Doar în situaţia în care există un ”agreement”, în conducerea PDL pot fi numiţi membri ai partidului absorbit.

La recentele alegeri pentru Parlamentul European, Partidul Forța Civică a obţinut  2,60% din voturi.

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, FC a candidat alături de PDL şi PNŢCD sub umbrela ARD (Alianţa România Dreaptă). FC are trei deputaţi şi un senator care activează din 19 decembrie 2012 în cadrul grupurilor parlamentare ale PDL. Niciunul dintre cei patru parlamentari nu a câştigat vreun colegiu, ei intrând în Cameră şi Senat prin redistribuire si/sau dublare de locuri în colegiile lor.

Există acum temerea, în PDL, că Mihai Răzvan Ungureanu va încerca să îl dea la o parte pe Cătălin Predoiu în cursa pentru Cotroceni. Și, uite așa, în urma fuziunii dintre PNL și PDL, Ungureanu va deveni din nou liberal cu acte în regulă. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.