Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Posibilă concurență pentru Dacia și Ford în România

București: Posibilă concurență pentru Dacia și Ford în România

DISTRIBUIȚI

129870 – 15072014 –  Un concern auto de anvergură mondială a însărcinat o firmă de consultanţă să identifice un teren de 40 de hectare în România pentru o unitate de producţie de maşini cu o capacitate de 300.000 de unităţi pe an, anunță Economica.net. Informaţia a fost dezvăluită de fostul secretar de Stat din Ministerul Economiei, Adrian Volintiru, în prezent director la compania Upetrom 1 Mai.

”Roland Berger a venit, pe la începutul anului, cu o adresă la minister în care solicita ajutorul statului în alegerea unui amplasament pentru o investiţie auto, pentru un client al cărui nume nu l-au dezăvăluit. Din discuţiile cu consultantul, am înţeles că România este pe lista scurtă pentru o investiţie într-o unitate de producţie auto cu o capacitate anuală de 300.000 de maşini”, a spus Volintiru. „Roland Berger Strategy Consultants a fost mandată de un producător auto mondial ce ia în considerare construcţia unei fabrici de asamblare autovehicule urmând a aproviziona mai multe pieţe potenţiale în Africa, Orientul Mijlociu şi Europa”, se arată într-un document prezentat Ministerului Economiei.

Roland Berger Strategy Consultants a infiintat inca din 1992 un birou dedicat activitatii din Romania. In scurt timp, acesta s-a afirmat pe piata de consultanta strategica, ocupand de atunci o pozitie de top, anunță www.promptmedia.ro.

Biroul din Bucuresti al companiei Roland Berger Strategy Consultants a acumulat pe parcursul celor peste 20 ani de prezenta pe piata o baza larga de clienti, precum si o bogata expertiza locala. ”Am lucrat atat pentru companii locale si internationale, cat si pentru institutii publice, ducand la bun sfarsit peste 450 de proiecte. Fiecare dintre consultantii romani este membru al unuia sau mai multor centre de competenta ce opereaza la nivel global, fiind integrat pe deplin in reteaua internationala a companiei. Aceasta structura eficienta permite furnizarea unei game complete de servicii de consultanta. Clientii nostri beneficiaza de expertiza si experienta consultantilor Roland Berger, putandu-se baza pe reputatia de care ne bucuram pe plan regional. Peste trei sferturi din volumul afacerilor noastre in Romania este generat de clienti fideli. Acestia apeleaza repetat la serviciile companiei Roland Berger Strategy Consultants, fiind multumiti de solutiile oferite si apreciind recomandarile noastre.
Consiliem companii variate pe tematici strategice si operationale si le insotim in procesul de extindere internationala”. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.