Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Ilfov: Voiculescu zice că Băsescu a depus bani la bancă cu sacoșa

Ilfov: Voiculescu zice că Băsescu a depus bani la bancă cu sacoșa

DISTRIBUIȚI

130014 – 18072014 – Fondatorul PC, Dan Voiculescu, spune că în curând va fi redeschis un dosar în care apare numele președintelui Traian Băsescu. ”Voi cere redeschiderea cazului pentru că am dovezi clare că Traian Băsescu a depus bani cash, cu sacul în bancă. Peste 100.000 de dolari și cred că mai sunt și alte sume. O să apară cazul zilele viitoare. Dosarul va fi redeschis. Cred că mai e implicată și fiica sa în acest dosar. Niciodată nu fac acuzatii fără dovezi. Și-a depus bani cash cu sacoșa. Este ilegal pentru că nu poți pune bani cu sacul la bancă”, a declarat Voiculescu.

Dan Voiculescu s-a prezentat vineri dimineața la sediul IPJ Ilfov pentru controlul judiciar, ocazie cu care a anunțat că a dat în judecată publicația Deutsche Welle din cauza unui articol ”murdar” despre trecutul acestuia. ”Uite la treabă. Sper ca săptămâna viitoare să se lămurească lucrurile pentru că nu sunt motive de atâta presiune”, le-a spus Voiculescu jurnaliștilor. ”Deocamdată ieri s-a semnat un proces împotriva lui Deutsche Welle, o istituție serioasă de felul ei. Dar există un om acolo, Petre Iancu, care are un director, care probabil vor trebui să plătească 400.000 de euro. O parte din acești bani, dacă nu chiar toti vor fi direcționați către Academia Media, pentru tinerii care vor să intre în media. Vor fi burse gratuite”, a continuat omul de afaceri. Acesta a precizat că jurnaliștii Deutsche Welle au depășit orice limită a bunului simț. ”Au scris un articol foarte urât, murdar despre mine, despre trecutul meu și cred eu că au depășit orice limită a bunului simț”, a mai spus oiculescu.

În replică, redactorul șef al redacției în limba română a Deutsche Welle, Robert Schwartz, a precizat pentru B1 TV că este surprins de anunțul patronului Intact. ”Probabil că este obișnuit cu un stil de lucru la antenele pe care le patronează. La noi se lucrează onest, de aceea sunt luat prin surprindere și aștept să văd la ce se referă concret domnul Voiculescu. Dar știind articolele noastre, îmi dau seama că exagerează ca de obicei”, a spus Schwartz. ”Cred că domnia sa nu s-a obișnuit că este o persoană publică, poate nici cu libertatea presei. Nu-i convine această libertate de opinie, nu pot să dau niciun fel de interpretări clare. Domnul Voiculescu știe ce l-a deranjat. Nu e deloc exclus să fie o încercare de intimidare a presei”, a declarat la rândul său jurnalistul Petre Iancu de la Deutsche Welle, citat de B1 TV. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.