Acasă Politic Bucureşti: Cătălin Predoiu: “Voi lupta până în ultimul moment pentru candidatura la...

Bucureşti: Cătălin Predoiu: “Voi lupta până în ultimul moment pentru candidatura la Preşedinţie”

DISTRIBUIȚI

Cătălin Predoiu130456 – 07082014 – Candidatul PDL la Preşedinţie, Cătălin Predoiu, a declarat că va lupta „până în ultimul moment” pentru mandatul său de prezidenţiabil şi că speră „să nu se supere nimeni din această cauză”.El precizează însă că după desemnarea candidatului, PDL şi PNL vor lucra în echipă. Candidatul Alianţei Creştin Liberale la Cotroceni va fi desemnat luni, 11 august. Sondajele PDL şi PNL i-au evaluat pe Cătălin Predoiu şi Klaus Iohannis.

Cătălin Predoiu se fereşte să spună care sunt rezultatele sondajelor.

„Nu trag cu ochiul peste umărul celor care fac sondajele, că nu asta este ideea şi oricum în opinia mea e mai puţin relevant ce spun sondajele. Eu am încercat şi continui să duc la bun sfârşit un mandat primit din partea celor 140 de mii de colegi din PDL care m-au votat şi aşa cum am promis, voi lupta până în ultimul moment pentru acest mandat. Sper să nu se supere nimeni din această cauză, dar mi se pare absolut fair-play şi chiar obligatoriu faţă de încrederea şi votul colegilor din PDL. Voi continua să-mi prezint proiectele de prezidenţiabil până în momentul în care se va desemna candidatul Alianţei Creştin Liberale”, a afirmat Cătălin Predoiu, potrivit RFI Romania.

„După aceea va fi vorba de o echipă, fără îndoială. Ceea ce este important este că această echipă PDL-PNL sau PNL-PDL va aduce la Cotroceni un prezidenţiabil. Că acela va fi domnul Iohannis sau că voi fi eu are, dacă vreţi, importanţă sub aspectul stilului de preşedinţie care va urma, dar proiectele, programele ţin de o acţiune politică în echipă. Astăzi nu mai poţi să câştigi, dacă nu joci în echipă”, a precizat prim-vicepreşedintele democrat-liberal.

„Cred că această construcţie a Alianţei Creştin Liberale PDL-PNL, viitorul mare Partid Naţional Liberal ar putea fi şansa, cu două condiţii: să nu mai facem nici unii greşeli care s-au făcut în trecut şi să promovăm competenţa. Toate acestea cred că vor da într-adevăr un alt conţinut politicului românesc în anii care vin”, a conchis Predoiu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.