Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dan Şova, urmărit penal ?

Bucureşti: Dan Şova, urmărit penal ?

DISTRIBUIȚI

130563 – 13082014 – Fostul ministru Dan Şova, actualul purtător de cuvânt al PSD,  s-a prezentat, miercuri dimineaţă, pentru audieri, la Direcția Națională Anticorupție (DNA), citat într-un dosar privind contracte incheate de firma de avocatură „Şova şi asociaţii” cu complexurile energetice Rovinari şi Turceni. 

„Sunt suspect în acest dosar. Numele lui Ponta nu are nicio legătură cu aceste contracte”, a declarat Șova la ieșirea de la audieri.

„Urmărirea penală s-a început în 30 iunie. Eu mi-am dat demisia în 24 iunie. Nici nu știam că există acest dosar. N-am dat declarații, numai după ce vom studia dosarul. Nu mi-e teamă de nicio anchetă”, a completat acesta.

Este prima oară când Șova este chemat pentru audieri la DNA în acest dosar.

În 2012, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a sesizat DNA în legătură cu mai multe nereguli descoperite în urma unor controale la unităţile miniere şi energetice din Gorj, arată Ministerul Finanţelor.

ANAF a făcut controale la toate cele trei unităţi. Rapoartele vizează perioada 2007-2009 si au fost înaintate DNA pentru continuarea cercetărilor, inspectorii ANAF descoperind nereguli legate de cheltuirea ilegală a zeci de milioane de lei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.