Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Mihai Gâdea dezminte

Bucureşti: Mihai Gâdea dezminte

DISTRIBUIȚI

130506 – 11082014 –  Mihai Gâdea, directorul postului de televziune Antena 3 a dezminţit, în ediţia de duminică seara a emisiunii „Sinteza zilei”, informaţia privind o eventuală strângere de semnături pentru candidatura sa la alegerile prezidenţiale din toamnă. Strângerea de semnături ar fi avut loc în timpul aceleeaşi zile în timpul “plimbării” de la Palatul Cotroceni.

„Au apărut astăzi nişte tabele de strâns semnături pentru faptul că eu aş candida la prezidenţiale, fiind o diversiune, în mod evident”, a afirmat Mihai Gâdea.

„Pentru băsişti e foarte greu să înţeleagă că poţi să faci anumite gesturi şi lucruri din afecţiune”, a mai spus acesta.

„Sunt nişte mizerii”, a mai spus Mihai Gâdea.

În timpul și ulterior manifestării care a avut loc duminică seara în jurul Palatului Cotroceni, la chemarea angajaților postului de televiziune Antena 3, mai multe televiziuni de știri au prezentat tabele pentru strângerea de semnături a candidaturii lui Mihai Gâdea la funcția de președinte al României. În ultima perioadă, zvonul privind o potențială candidatură a directorului Antena 3 a fost vehiculat de mai multe ori atât în mass-media, cât și în diferite medii politice. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.