Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: “Plimbarea” de la Cotroceni s-a transformat în protest cu violenţe

Bucureşti: “Plimbarea” de la Cotroceni s-a transformat în protest cu violenţe

DISTRIBUIȚI

 130501 – 11082014 –  „Plimbarea” anuntata de unii jurnaliști Antena 3 in fata Palatului Cotroceni, iar de alții prezentată ca un protest, a degenerat in violent. Duminică, participanți la manifestarea neautorizată au agresat jurnalisti ai postului de televiziune B1 Tv, nu doar verbal, ci chiar fizic, după cum s-a putut vedea în timpul transmisiunilor in direct.

Traficul a fost blocat in zona timp de circa trei ore, iar o jurnalista a B1 TV a fost lovita cu piciorul in spate de un protestatar, in timp ce un cameraman a fost la randul sau agresat si bruscat. Nici reprezentanti mass-media ai altor posturi de televiziune concurente Antena 3 nu au sc[pat de jigniri si injuraturile protestatarilor agresivi.

Duminica seara, intr-o emisiune a postului Antena 3, organizatorii asa-zisei plimbari s-au dezis in mod formal de manifestarile de agresivitate.

„Plimbarea”, insa, a luat forma unui adevarat protest, sute de oameni ocupand trotuarul si blocand partea carosabila cu pancarte cu mesaje politice. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.