Acasă Uncategorized Bucureşti: Vasile Blaga: Victor Ponta e disperat să scape de functia de...

Bucureşti: Vasile Blaga: Victor Ponta e disperat să scape de functia de premier

DISTRIBUIȚI

130475 – 08082014 – Presedintele PDL Vasile Blaga a vorbit, joi seara, despre disputele in care este implicat premierul Victor Ponta cu presedintele Traian Basescu, facand referire la ministrii propusi pentru Cultura si Buget, precum si la ruperea pactului de coabitare.

„Victor Ponta vrea sa scape de functia de prim-ministru. El depune eforturi extraordinare, din acest punct de vedere, vad ca este disperat! A coborat limbajul politic atat de jos, pentru ca vrea sa scape de guvernare. Vrea sa ajunga presedinte, si nu va ajunge niciodata, tocmai pentru a scapa de guvernare”, a declarat copresedintele Aliantei Crestin Liberale (ACL), la Realitatea TV, precizand ca unul dintre eforturile lui Ponta a fost sa propuna doi oameni nepregatiti, respectiv pe Rozalia Biro si pe Claudiu Manda, pentru a ocupa functiile de ministru al Culturii si ministru delegat pentru Buget.

Blaga a vorbit si despre scandalul ruperii pactului de coabitare dintre Victor Ponta si Traian Basescu, sustinand ca disputa „e net favorabila” premierului.

„Pe Ponta il satisfac lucrurile astea, pentru ca toata lumea uita de ceea ce a promis el si ce ar trebui sa faca, ne ocupam acum cum ii raspunde unul altuia… Disputa e net favorabila domniei sale”, a precizat Vasile Blaga. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.