Acasă Uncategorized Bucureşti: PMP cere comisie de anchetă pentru lipsa manualelor

Bucureşti: PMP cere comisie de anchetă pentru lipsa manualelor

DISTRIBUIȚI

131338 – 16092014 – PMP va sustine motiunea simpla pe tema Educatiei initiata de ACL si va solicita Camerei Deputatilor infiintarea unei comisii de ancheta cu privire lipsa manualelor scolare pentru clasele I si a II-a, a anuntat luni presedintele PMP, Elena Udrea.

„Vom sustine o motiune simpla pe educatie si in acelasi timp cerem ancheta parlamentara pentru a se vedea din ce motiv nu s-au tiparit la timp abecedarele, manualele pentru copii de clasa I si a II-a, in asa fel incat sa aflam si noi, sa afle si parintii pentru care motiv astazi copii lor nu au avut manuale atat de necesare pe bancile scolii”, a declarat Udrea intr-o conferinta de presa, aratand ca aceasta solicitare va fi depusa marti la Camera Deputatilor.

Totodata, ea a cerut ACL sa sprijine initiativa PMP privind infiintarea comisiei parlamentare.

Ea a aratat ca in vizita pe care a facut-o luni la un liceu din Capitala a vazut tineri care asteapta sprijin de la statul roman pentru un invatamant de performanta, de calitate, in care sa-si formeze competente si care sa le dea sansa ca la terminarea scolii sa-si poata gasi un loc de munca.

„Domnul Victor Ponta nu reuseste sa faca altceva decat sa distruga invatamantul romanesc”, a spus presedintele PMP.

Elena Udrea considera ca Ministerul Educatiei nu a reusit sa organizeze licitatii pentru tiparirea manualelor pentru clasele I si a II-a pe motiv ca este campanie electorala iar editurile trebuie sa tipareasca fluturasi, afise pentru Victor Ponta si licitatiile trebuie facute cu dedicatie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.