Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Victor Ponta: Traian Băsescu nu mai are legimitatea să-l propună pe...

Bucureşti: Victor Ponta: Traian Băsescu nu mai are legimitatea să-l propună pe noul şef al SIE

DISTRIBUIȚI

131493 – 23092014 – Premierul Victor Ponta a declarat marti ca, desi legea ii da dreptul presedintelui Romaniei sa propuna un inlocuitor la varful SIE pentru Teodor Melescanu, in acest moment presedintele Basescu nu mai are legitimitate sa o faca.

„La SIE, cred ca ar trebui sa se respecte legea, si presedintele propune. Dar presedintele Basescu nu mai are nicio legitimitate sa mai propuna ceva. Deocamdata primul adjunct are toata competenta”, a spus, in aceasta dimineata, Victor Ponta.

Premierul a continuat aratand ca, in mod normal, ar trebui un interimat la conducerea SIE pana la alegerile prezidentiale, moment in care noul presedinte ar urma sa faca o noua propunere. Intrebat daca, in cazul in care va iesi presedinte, va propune tot o persoana din randul opozitiei, cum a facut Traian Basescu, premierul a ras ironic.

„Care opozitie? Vreti sa spuneti ca dl Ungureanu a fost din opozitie? Hai sa fim seriosi! Voi propune o persoana competenta”, a incheiat Victor Ponta.

Teodor Melescanu, seful SIE, a demisionat luni din functie pentru a putea candida la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie. El fusese numit de presedintele Traian Basescu intr-un moment in care facea parte din PNL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.