Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Dosar penal pentru blocarea drumului public la Bragadiru

Ilfov: Dosar penal pentru blocarea drumului public la Bragadiru

DISTRIBUIȚI
dosar_penal

131280 – 12092014 –  Inspectoratul de Poliţie Judeţeţean (IPJ) Ilfov a fost sesizat, joi, în jurul orelor 18.00, de către un cetăţean că un vehicul, care aparţine unui adăpost canin din Bragadiru, transportă mai mulţi câini animale eutanasiaţi.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Bragadiru, care au stabilit că în localitatea Bragadiru, un vehicul, care aparţine unui adăpost canin din localitate, a fost blocat de un grup format din 35 de persoane, având asupra lor mai multe bennere inscripţionate. Aceştia precizau că în vehiculul în cauză se află mai multe animale eutanasiate, potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov.

Poliţiştii din Bragadiru fac cercetări referitor la cele sesizate. Totodată a fost întocmit un dosar penal pentru blocarea cu intenţie a drumului public.

Cercetările sunt continuate sub supravgherea Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA

8 COMENTARII

  1. Desfiintati politia! Astia sunt mai rau decat infractorii! Sper ca toti politistii sa plateasca pentru infractiunile lor. Politistii spagarii Romaniei, coruptii ROmaniei, hotii Romaniei, infractorii cei mai periculosi ai Romaniei. Faceti o facultate degeaba.

  2. Politia apara infractorii…Pai bine , daca vad o persoana care a ucis ii fac loc sa fuga pentru ca daca o impiedic imi face politia dosar penal ca incurc traficul…huoooaaaaaaaaa….asta este militie!

  3. Acel vehicul continea 100 de carcase de câini omorati prin injectare cu benzina, nicidecum prin eutanasierea prevazuta de legea 258/2013. Au deschis dosar penal pt ca nu mai stiu de ce sa se agate. Asa cum a fost deschis, asa se va închide.

  4. ma aptin pentru ca nu pot concepe sa omori animale ???inadmisibil…au blocat drumul?? ..scuze, doar coloanele oficiale au voe, aha.. haite mult ,,superioare ,,

  5. PARCHETUL DE CE NU ANCHETEAZA SI ABUZURILE COMISE DE ASPA? ATAT TIMP CAT A FOST DATA O SENTINTA JUDECATORAESCA PRIN CARE SE INTERZICE EUTANASIEREA CAINILOR, DE CE SE INCHID OCHII LA ABUZURILE COMISE? OARE JUDECATORII AIA CARE AU DAT O SENTINTA NU ERAU COMPETENTI? DE CE NU SE TINE SEAMA DE JUDECATA LOR??/ PANA CAND VOR CONTINUA ABUZURILE IN ROMANIA SI INSTANTELE JUDECATORESTI VOR FI LUATE IN DERADERE DE PERSONAJE CA BANCESCU, OPRESCU????????

  6. Ma simt frustata si rusinata de tara mea!Exista o singura lege care functioneaza cea a junglei!Romania este spatiul faradelegilor,unde justitia si milostenia au disparut facand loc barbariei si hotiei.Grav este faptul ca organele de politie s-au transformat in complicii celor care ucid patrupezii.Uciderea cainilor pe bani,ne face de ras in Europa.Cine ucide pe bani?Incompetentii,analfabetii care nu pot trai de pe urma unei profesii.A ucide animale sanatoase,lipsite de aparare,cu protectie din partea autoritatilor,inseamna sa fii lipsit de educatie civica si tara unde se intampla acest lucru e o tara bananiera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.