Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ludovic Orban: Acum se vede cu adevărata faţă a PSD

Bucureşti: Ludovic Orban: Acum se vede cu adevărata faţă a PSD

DISTRIBUIȚI

132138 – 21102014  –  „Negocierea dintre Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova arată adevărata faţă a PSD”, susţine vicepreşedintele PNL Ludovic Orban. În opinia acestuia, scandalurile de corupţie din ultima perioadă îl afectează „foarte grav” pe Victor Ponta.

Ludovic Orban acuză PSD că încearcă să-i scape de închisoare pe membrii săi corupţi. „Noi susţinem de aproape un an de zile introducerea pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor, la şedinţa de plen, a legii amnistiei şi graţierii, pentru a respinge acest proiect de lege, prin care PSD-ul încearcă să îi scape de puşcărie pe toţi cei care au comis fapte de corupţie”, a declarat Orban, potrivit RFI România.

„Negocierea dintre Hrebenciuc şi Şova arată adevărata faţă a PSD-ului, în care se cere practic iniţierea unei legi a amnistiei şi graţierii de către Ministerul Justiţiei contra sprijinului pentru preşedinţia PSD. Asta arată cu adevărat cine este PSD, arată că de fapt mulţimea de oameni care au săvârşit fapte de corupţie, care au furat din banul public, care şi-au însuşit bunuri care nu le aparţin încearcă să scape de puşcărie şi de fapt asta este miza PSD în aceste alegeri prezidenţiale, să-şi pună un preşedinte care să-i scape de pedeapsă”, a mai spus vicepreședintele PNL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.