Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Victor Ponta, interimar la Ministerul Culturii

Bucureşti: Victor Ponta, interimar la Ministerul Culturii

DISTRIBUIȚI

131878 – 10102014 –  Premierul Victor Ponta va prelua conducerea interimara a Ministerului Culturii si va delega dreptul de semnatura secretarului de stat din minister reprezentant al UDMR. La Ministerul Culturii sunt doi secretari de stat, unul dintre aceste posturi fiind ocupat de Csilla Hegedus, vicepresedinte al organizatiei de femei a UDMR si secretar general adjunct al UDMR.

Anterior, surse din UDMR, au declarat ca Uniunea accepta ca interimatul functiei de ministru al Culturii si de vicepremier sa fie preluate fie de ministrul Mediului, Korodi Attila, fie de premierul Victor Ponta, acestea fiind cele doua variante.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, la Cluj-Napoca, presei, ca a discutat cu premierul Victor Ponta, iar acesta va anunta, vineri, cine va prelua interimatul de la Ministerul Culturii.

Kelemen Hunor a spus ca, in perioada de interimat de 45 de zile de la Ministerul Culturii, UDMR va face o nominalizare pentru cele doua functii.

Presedintele Traian Basescu a semnat joi revocarea din functie a ministrului Culturii, Kelemen Hunor, mentionand ca a asteptat trei luni desemnarea unui inlocuitor sau a unui ministru interimar, dar „se pare ca s-a intrecut masura”.

El a spus ca asteapta de trei luni o propunere de inlocuitor pentru sefia ministerului Culturii: „Vad ca Guvernul nu face nici gestul minimal de a desemna un ministru interimar”, a spus presedintele, precizand ca a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor.

„Se pare ca s-a intrecut masura”, a apreciat Basescu, mentionand ca la momentul actual nu exista ministru al Culturii. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.