Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Prinşi cu doi căpriori împuşcaţi în perioada de prohibiţie

Ilfov: Prinşi cu doi căpriori împuşcaţi în perioada de prohibiţie

DISTRIBUIȚI

132343 – 28102014  – Doi bărbaţi din judeţul Ilfov sunt cercetaţi de poliţişti pentru braconaj, după ce au împuşcat ilegal doi căpriori, arma folosită la vânătoare, muniţia aferentă şi căpriorii fiind confiscate.

Marţi, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, au prins doi localnici din Petrăchioaia care se aflau la braconaj.

Polițiștii aflaseră de planurile de vânătoare ale celor doi, care voiau să împuște ceva vânat pe fondul de vânătoare AVPS Vulturul, din zona comunei Grădiştea, așa că i-au prins în flagrant delict. Vânătorii, care nu aveau autorizaţie, au împușcat fără drept doi căpriori. În această perioadă vântătoarea la acestă specie este interzisă.

Poliţiştii au depistat două exemplare de căprior braconate prin împuşcare cu o armă de vânătoare şi un cap de căprior împuşcat într-o altă zi.

Poliţiştii au mai descoperit o armă de vânătoare şi 12 cartuşe nepercutate, acestea fiind ridicate pentru expertizare.

Cei doi sunt cercetaţi pentru braconaj cinegetic și vor fi dați pe mâna procurorilor. Căpriorii găsiţi au fost ridicaţi în vederea efectuării unei expertize medico-veterinare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.