Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Liberalii, întâmpinați cu ouă și pietre în Voluntari. Poliția a intervenit greu

Liberalii, întâmpinați cu ouă și pietre în Voluntari. Poliția a intervenit greu

DISTRIBUIȚI

Firea neagă incidentele, dar îi amintește lui Iohannis că are 6 case – 132103 – 20102014 –  Marian Petrache, secretarul general al PNL, și Gabriela Firea, în calitate de purtător de cuvânt al candidatului PSD la alegerile prezidențiale s-au duelat, din nou, verbal, în urma unui incident care a avut loc la Voluntari (fieful controlat de soțul social-democratei, primarul Floerntin Costel Pandele), când mai mulți liberali au fost atacați cu pietre și ouă.

Incidentul a avut loc duminică dimineaţă, când membri de campanie ai lui Klaus Iohannis, din Voluntari au mers să împartă afişe electorale. La un moment dat, aceștia au fost atacaţi cu ouă şi pietre pe o stradă din Voluntari de un grup care i-ar fi urmărit. ”Au fost și câte patru mașini după noi”, susțin unii liberali aflați la Voluntari, iar după ce s-a sunat la ”112” Poliția a intervenit după o oră. Rămâne de văzut ce va scrie în raportul întocmit de cei care răspund la numărul unic de urgență.

Marian Petrache a reacționat și a cerut IJP Ilfov o anchetă în urma acestor evenimente, pe care social-democrații din Ilfov nu le recunosc.

Gabriela Firea i-a răspuns lui Marian Petrache imediat și i-a reprosșat acestuia că ”domnul președinte de CJ ar trebui sa se ocupe de problemele grave ale județului si sa-si schimbe modul neprofesionist si despotic in care manageriază CJ Ilfov. Dacă intervenția sa este in calitate politica, sunt total de acord cu demararea unei anchete din partea instituțiilor statului dar nu pentru ca dumnealui da ordin Poliției, așa cum dădea ordine si sugera numirea unor procurori, ci pentru ca așa este firesc”, afirmă Firea.

Mai mult, Firea plusează și îi amintește lui Petrache că la alegerile europarlamentare, PNL Ilfov ”a fost autorul celei mai mari actiuni de transportate a unor votanti din afara județului Ilfov: peste 28.000, record absolut pe intraga tara. Chiar si asa, PNL Ilfov s-a aflat pe locul 2 in județ, dupa PSD, formatiune clasată pe locul 1. Dar scorul obținut de PNL la Ilfov a fost folosit, probabil, de președintele CJ, pentru a-si negocia postul de secretar general la nivel national, in echipa lui Johannis, asta dupa ce l-a trădat pe Crin Antonescu, al cărui director de campanie a fost. Pentru ca au un candidat care nu reuseste sa răspundă cum a reușit sa cumpere din leafa de profesor 6 case, care ii considera ghinionisti pe profesorii care nu au atâtea imobile cat are el si care declara senin ca a investit in imobiliare, nu in educație copiilor, PNL inventeaza incidente, provoacă scandaluri, se ocupa cu diversiuni. Potrivit proverbului românesc: hotul striga hotii!”, a mai spus Firea, citată de stiripesurse.ro.

Petrache, la rândul său, a declarat că nu vrea să intre în polemici cu Firea, dar îi reamintește acesteia că PSD nu are dreptul să vorbească despre traseism politic și, mai mult, de casele lui Iohannis. E interesant modul de a face politică al PSD și nu mă pot adresa decât acelora care gândesc normal. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.