Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ion Iliescu: “Nu e obligatoriu ca Victor Ponta să demisioneze acum”

Bucureşti: Ion Iliescu: “Nu e obligatoriu ca Victor Ponta să demisioneze acum”

DISTRIBUIȚI

132826 – 17112014 PSD va organiza probabil un congres extraordinar, pentru a analiza „cu calm” rezultatul alegerilor prezidenţiale, a declarat preşedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu. În opinia fostului şef al statului, „chestiunea Guvernului este secundară”, referindu-se la o eventuală demisie a premierului, potrivit RFI Romania.

Trebuie să demisioneze premierul Victor Ponta din fruntea Guvernului? „Nu e obligatoriu acum să demisioneze din fruntea Guvernului. Guvernul trebuie să-şi ducă misiunea o bucată de timp. Dar va fi o chestiune de analiză şi în partid, în PSD, în legătură cu situaţia existentă şi chestiunea Guvernului este secundară”, a spus Ion Iliescu.

Ar trebui să demisioneze Victor Ponta din fruntea PSD? „Nu vreau să dau nici un fel de sugestii din acest punct de vedere. Eu spun că partidul este dator în urma acestei chestiuni, va fi probabil un congres extraordinar, care să analizeze situaţia existentă şi să adopte măsurile potrivite. Aici nu-i vorba de persoane, ci de o concluzie politică”, a afirmat preşedintele de onoare al PSD.

Întrebat dacă personal, îl susţine pe Victor Ponta, Ion Iliescu a răspuns: „Eu nu susţin nimic. Vom judeca lucrurile cu calm într-un for de partid, care să tragă concluziile cuvenite”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.