Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: O nouă temă pentru prezidențiabili

Bucureşti: O nouă temă pentru prezidențiabili

DISTRIBUIȚI

 132690– 11112014 –  Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului(CIADO) Romania indeamna votarea candidatului care va garanta sustinere politicilor nationale antidrog si va da garantii ca va media intre societatea civila si autoritati disfunctiile in aplicarea legislatiei specifice.

CIADO va sustine orice candidat, ce garanteaza ca nu vom mai avea doar o legislatie pe hartie, ci si una aplicata in mod real”, sustin reprezentantii CIADO.

 In Romania sunt oficial 4,3 % consumatori de droguri, 10 % elevi si 21% student . Solicitam parintilor ce au copii consumatori de droguri, sa voteze candidatul ce va garanta o implicare total in reducerea traficului de droguri. Acesti parinti reprezinta peste 1 milion de voturi si nu pot fi ignorati. Nu ei au permis consumul de etnobotanice si deschiderea de magazine de vise, ci autoritatile romane.

Traficul si consumul de droguri, reprezinta risc si amenintare la siguranta nationala . In calitatea sa, de presedinte al CSAT, Presedintele Romaniei asigura coordonarea unitara a activitatilor care privesc apararea tarii si siguranta nationala. In calitate de Presedinte al Romaniei , exercita functia de mediere intre puterile statului, precum si intre stat si societate”, conchide CIADO. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.