Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ponta, acceptă, totuși, dezbaterile televizate

Bucureşti: Ponta, acceptă, totuși, dezbaterile televizate

DISTRIBUIȚI

132500 – 04112014 –  Victor Ponta il invita pe Klaus Iohannis sa participe la patru dezbateri televizate in perioada 10 – 13 noiembrie. „In vederea asigurarii unei dezbateri transparente, civilizate si deschise, cu privire la rolul si programul viitorului presedinte al Romaniei, domnul Victor Ponta reia invitatia deja adresata domnului Klaus Iohannis de a accepta participarea la patru astfel de emisiuni”, potrivit unui comunicat al PSD.

PSD indica atat ora de incepere si durata fiecareia dintre dezbateri, dar si temele de discutie dorite de candidatul Victor Ponta: luni, 10 noiembrie, la RTV – dezbatere pe teme de politica economica si sociala, ora de incepere – 20.00, durata 90 de minute; marti, 11 noiembrie, la Realitatea TV – dezbatere pe teme de politica externa si siguranta nationala, ora de incepere – 20:00, durata 90 de minute; miercuri, 12 noiembrie, la B1TV – dezbatere pe tema dezvoltarii institutiilor politice si a statului de drept, ora de incepere – 20.00, durata 90 de minute, joi, 13 noiembrie, la Antena 3 – dezbatere pe tema viziunii prezidentiale de dezvoltare a Romaniei, ora de incepere – 20:00, durata 90 de minute.

„Televiziunile au fost deja contactate si, pana la acest moment, au confirmat toate interesul si acceptul de a organiza aceste dezbateri, la aceste date si cu aceasta tematica. Temele propuse sunt de interes public, care tin de atributiile Presedintelui Romaniei, conform Constitutiei, si care pot oferi opiniei publice o imagine foarte clara cu privire la programul si optiunile fiecarui candidat”, se mai arată în comunicat.

Reamintim că înaintea primului tur al alegerilor prezidențiale candidatul PSD a evitat dezbaterile directe cu ceilalți candidați, anunțând, la un moment dat, că își va cumpăra pop-corn și va asista la evoluția contracandidaților. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.