Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Un nou sondaj care-l dă câştigător pe Ponta cu 55%

Bucureşti: Un nou sondaj care-l dă câştigător pe Ponta cu 55%

DISTRIBUIȚI

 132654 – 10112014 – Candidatul Alianței PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, ar fi votat de 55% dintre români în timp ce pe Klaus Iohannis (ACL) îl aleg 45% dintre aceștia, în turul II al alegerilor prezidențiale, potrivit unui sondaj realizat de Sociopol, citat de RTV.

Conform sondajului, 67% din respondenţi se declară foarte interesați de alegerile prezidențiale, 21%—destul de interesați, 7% — destul de puțin interesați, 4% foarte puțin/deloc interesați, iar 1% nu știu/nu răspund.

 Totodată, 55% dintre subiecți susțin că vor merge la vot, 29% că nu vor merge, iar 16% declară că nu vor fi în țară pe 16 noiembrie.

La întrebarea „Cine credeți că va câștiga alegerile prezidențiale?”, un procent de 59% îl nominalizează pe Victor Ponta, 22% pe Klaus Iohannis, iar 19% nu știu/nu răspund.

Sondajul, comandat de Antena 3, a fost efectuat telefonic în perioada 5-7 noiembrie a. c. Eroarea maximă tolerată este +/-3,2 %.

Centrul de Cercetare Consultanta Sociologica „Sociopol” are un unic actionar, pe sociologul Mirel Palada, fost, până de curând, purtător de cubânt al guvernului condos de Victor Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.