Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Vanghelie: Ponta minte cum respiră

Bucureşti: Vanghelie: Ponta minte cum respiră

DISTRIBUIȚI

133149 – 28112014  – Marian Vanghelie l-a atacat dur joi seara, la Realitatea Tv, pe liderul PSD Victor Ponta, dup ace a fost exclus din partid. Vanghelie a spus despre Ponta, la Realitatea Tv, ca „minte cum respira” si-i „tinea pe toti din partid in frau” deoarece credeau ca iese presedinte si-i ameninta ca au probleme penale. 

Vanghelie a spus ca Liviu Dragnea “a justificat esecul alegerilor dand vina pe americani si pe forte supranaturale. Declaratia ne aminteste de precedentele alegeri prezidentiale cand esecul era justificat „prin flacara violet si parapsihologul Aliodor Manolea”.

Vanghelie a mai sustinut ca stanga nu exista in Romania cu Victor Ponta, crede ca acesta va pierde categoric la Congres in fata oricarui contracandidat, iar „strada il va da afara” de la Guvern pana de Pasti.

Primarul sectorului 5 a atacat si UNPR-ul si pe ministrul Gabriel Oprea sustinand ca oamenii sunt racolati cu forta in acest partid si amenintati.

„Trebuia oprita mascarada asta cu amnistia si gratierea. Legea a fost facuta special pentru Sebastian Ghita. Eu ii inteleg frica lui Sebi Ghita. El e cu proces pe rol chiar acum, procesul dureaza de 10 ani si in curand va fi finalizat”, a punctat Vanghelie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.