Acasă Nord-Vest Cluj Cluj: Arestat pentru 660 de comprimate de ecstasy

Cluj: Arestat pentru 660 de comprimate de ecstasy

DISTRIBUIȚI

133108 – 26112014 – Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj  împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj au efectuat în data de 25 noiembrie o percheziţie la domiciliul unui bărbat, în cadrul unei acţiuni vizând traficul de droguri de mare risc.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, bărbatul al cărui domiciliu a fost percheziţionat, în perioada octombrie noiembrie 2014, a procurat şi deţinut în vederea consumului propriu cât şi a comercializării diferite cantităţi de droguri de mare risc. Drogurile erau comercializate în Cluj – Napoca.

La data de 24 noiembrie a. c., bărbatul a fost depistat având 60 de comprimate (substanţă activă MDMA, mai cunoscută ca ecstasy) asupra sa, iar la percheziţia domiciliara au fost găsite alte 600 de comprimate cu privire la care există suspiciuni că au în conţinut MDMA.

    Procurorii DIICOT l-au reţinut iniţial pe bărbat, iar Tribunalul Cluj a dispus, ulterior, arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.