Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Percheziţii la hoţi

Ilfov: Percheziţii la hoţi

DISTRIBUIȚI

132742 – 13112014 –  Poliţiştii de investigaţii criminale din Ilfov efectuează joi dimineaţa opt percheziţii la domiciliile mai multor persoane bănuite de furturi din locuinţe. În această dimineaţă, două dintre persoanele vizate au fost prinse în flagrant, imediat după ce au sustras bunuri din trei locuinţe şi anexe din Ilfov.

Percheziţiile se desfăşoară în cadrul unor dosare penale instrumentate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Ilfov şi vizează şase persoane bănuite de furturi din locuinţe, tăinuirea şi comercializarea bunurilor provenite din infracţiuni.

Din cercetări a reieşit că în ultimele două luni, persoanele bănuite ar fi sustras bani, bijuterii şi aparatură electronică, din mai multe locuinţe situate pe raza localităţilor Bragadiru, Cornetu şi Domneşti.

În această dimineaţă, două dintre persoanele vizate au fost prinse în flagrant, imediat după ce au sustras bunuri (scule, bormaşini etc.) din trei locuinţe şi anexe din judeţul Ilfov. Prejudiciul în acest caz a fost recuperat în totalitate.

Prejudiciul creat prin întreaga activitate infracţională, estimat până în acest moment, este de 500.000 de lei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.