Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Gheorghe Ialomiţianu: Banii din taxa pe stâlp nu merg la bugetele...

Bucureşti: Gheorghe Ialomiţianu: Banii din taxa pe stâlp nu merg la bugetele locale

DISTRIBUIȚI

133611 –  17122014 – Deputatul PDL, Gheorghe Ialomiţianu, suţine că în toiul anului electoral 2014, banii din taxa pe stâlp nu merg la bugetele locale şi îi solicită lui Victor Ponta să se ţină de promisiunile făcute în campania electorală.

Astăzi se dovedește că angajamentul Guvernului Ponta 3 în privința acestei taxe, care a afectat serios mediul de afaceri şi locurile de muncă din sectorul privat, nu a fost altceva decât o altă mare minciună, menită să liniștească protestele, întrucât, în bugetul pentru anul 2015, Guvernul Ponta 4 nu prevede defel măsura promisă. Banii din taxa pe stâlp nu merg la bugetele locale, după cum nici sumele colectate din acciza suplimentară la carburanţi – alt ”cadou” al lui Victor Ponta – nu sunt folosite pentru construcția de autostrăzi”, subliniză  Ialomiţianu.

Acesta mai susţine că s-a încercat amendarea Legeii bugetului de stat pentru anul 2015, în dezbaterile din cadrul Comisiilor reunite pentru buget “majoritatea a respins amendamentul nostru prin care propuneam ca o parte din veniturile colectate din impozitul pe construcţii, mai precis 1 miliard de lei, să fie virată ca sume defalcate pentru echilibrarea bugetelor locale ale comunelor, oraşelor, municipiilor şi judeţelor”. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.