Acasă Politic Bucureşti: Eliberați pentru că au colaborat

Bucureşti: Eliberați pentru că au colaborat

DISTRIBUIȚI

134265 – 26012015  – Fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, şi omul de afaceri Nicolae Dumitru, cercetați în dosarul Microsoft, au părăsit arestul Poliției Capitalei, după decizia instanţei supreme prin care arestul preventiv a fost înlocuit cu arest la domiciliu.

Procurorii anticorupție au cerut o măsură mai blândă în ceea ce-i privește pe cei doi suspecți din dosarul „Microsoft”, după ce aceștia au cerut la începutul acestei luni să dea declarații complete în dosar. Pe de o parte, Gabriel Sandu le-a spus procurorilor că în anul 2009 a fost de acord să accepte o sumă de bani de aproape 3 milioane de euro de la omul de afaceri Claudiu Florică pentru a aproba prelungirea contractelor dintre statul român și Microsoft.

Fostul ministru avea nevoie de această sumă de bani pentru a-și acoperi o parte din cheltuielile făcute pentru susținerea campaniei electorale a PDL la alegerile prezidențiale din acel an. El a mai recunoscut că nu de puține ori a mai plătit către PDL diverse sume de bani pentru a-și asigura susținerea politică și menținerea în funcția de ministru al Comunicațiilor.

În schimb, Dumitru Nicolae (NIRO) ar fi dat cu subsemnatul despre Alexandru Bittner, Adrian Năstase şi chiar Victor Ponta, după cum susține comisarul.ro. NIRO a dat relaţii, spun aceleaşi surse şi despre modul în care au intrat familiile Ponta şi Sârbu în posesia apartamentelor de lux din complexul rezidenţial pe care acesta îl deţine în Bucureşti, în zona IGPR. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.