Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Judecătorul CCR Toni Greblă, audiat la DNA

Bucureşti: Judecătorul CCR Toni Greblă, audiat la DNA

DISTRIBUIȚI

134369 – 29012015 –  Judecătorul CCR Toni Greblă a fost chemat joi dimineață la Direcția Națională Anticorupție, pentru a da declarații în dosarul în care este acuzat de fapte de corupție și de încălcarea embargoului impus de UE Federației Ruse.

 „Săptămâna trecută când am fost la sediul DNA, a stabilit procurorul ca azi să revin pentru declaraţii. Mai multe nu vă pot spune acum. După ştiinţa mea nu au intervenit elemente noi. Sunt în concediu deocamdată”, a declarat Toni Greblă.

Președintele Curții Constituționale a anunțat că judecătorul CCR Toni Greblă a dat o declarație în care susține că nu este incompatibil și că nu intenționează să demisioneze din CCR. Greblă a intrat, însă, în concediu de odihnă imediat după formularea acuzațiilor la adresa sa.

Toni Greblă a declarat că demisia sa de la Curtea Constituțională ar fi „nepotrivită”:„O demisie a mea, acum, o consider nepotrivită din mai multe puncte de vedere. Dacă aş fi demisionat acum, o parte din oameni ar fi spus că îmi recunosc acuzele. Pe de altă parte, nici nu poţi fi prezent la Curte în actuala conjunctură, motiv pentru care am considerat că e mai bine să îmi iau concediu o perioadă de timp şi în funcţie de evoluţia lucrurilor, voi decide în consecinţă”, a spus judecătorul.­– PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.