Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Monica Macovei a câştigat definitiv procesul cu Dan Şova

Bucureşti: Monica Macovei a câştigat definitiv procesul cu Dan Şova

DISTRIBUIȚI

 133820 –  06012015 –  Monica Macovei a castigat procesul intentat lui Dan Sova, care spusese despre tatal ei ca ar fi fost general de securitate si seful Securitatii Giurgiu. Decizia a fost luata de magistratii Curtii de Apel care au mentinut, astfel, decizia Tribunalul Bucuresti pronuntata in urma cu mai bine de un an. Anuntul a fost facut de Monica Macovei marti, desi cauza s-a judecat in luna decembrie a anului trecut. Decizia este definitiva si irevocabila.

„Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Dan Sova a mintit atunci cand a spus ca tatal meu ar fi fost general de securitate si seful Securitatii Giurgiu. Si Tribunalul Bucuresti a decis ca Sova a mintit cand a facut aceste acuzatii mincinoase in legatura cu tatal meu si a admis, in octombrie 2013, actiunea depusa de mine si de mama mea prin care ii solicitam dovezi lui Sova. Dar Dan Sova nu a avut si nu are nicio dovada, a mintit cu buna stiinta. Hotararea din decembrie 2014 a Curtii de Apel din Bucuresti este definitiva si executorie. O voi executa”, a scris pe blog Monica Macovei.

In momentul in care a anuntat ca il da in judecata pe Dan Sova, Macovei anuntase ca ii cere scuze publice si despagubiri de 700.000 de lei.

Europarlamentarul Monica Macovei, impreuna cu mama ei, l-a actionat in judecata, in 18 septembrie 2012, pe Dan Sova pentru afirmatiile mincinoase pe care le-a facut la adresa tatalui ei, Vasile R. Gherghescu. Aceasta sustinea ca declaratiile fostului ministru au prejudiciat atat demnitatea si imaginea ei, pe cea a mamei sale, Silvia Gherghescu, cat si memoria tatalui sau. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.