Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Procurorul general a dispus redeschiderea dosarului de şantaj al lui Train...

Bucureşti: Procurorul general a dispus redeschiderea dosarului de şantaj al lui Train Băsescu

DISTRIBUIȚI

133799 –  06012015  – Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a vorbit marţi dimineaţa despre dosarele în care este implicat fostul preşedinte Traian Băsescu. Niţu a confirmat redeschiderea dosarului în care Gabriela Firea îl acuză pe Traian Băsescu de şantaj. Potrivit lui Nițu, deocamdată se efectuează cercetare penală in rem, adică sunt vizate faptele, nu persoanele.

Zilele trecute, avocatul Gabrielei Firea anunţa că Traian Băsescu va fi audiat în acest dosar, iar instanţa ar urma să dea un verdict până la Paşte.

Nu este singurul dosar în care este implicat Traian Băsescu. Potrivit unor surse citate zilele trecute de televiziunile de ştiri, şi Dosarul Flota ar urma să fie redeschis, dar procurorul general nu a vorbit public si despre acest dosar.

„Nu am dispus efectuarea unei astfel de situaţii (situaţia dosarelor în care este implicat Traian Băsescu şi care ar putea fi redeschise – n.r.). Cauza care impunea suspendarea urmăririi penale a încetat pe 22 decembrie. Nu stiu care dosare ar putea fi deschise”, a declarat Niţu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.