Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Sesiunea extraordinară pentru legea insolvenței va fi convocată după primirea raportului...

Bucureşti: Sesiunea extraordinară pentru legea insolvenței va fi convocată după primirea raportului Comisiei juridice

DISTRIBUIȚI

134125 – 20012015 –  Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat, marti, ca sesiunea extraordinara a Parlamentului pentru legea insolventei personale va avea loc dupa ce Comisia juridica va intocmi un raport in acest sens.

„In 24 de ore de la intocmirea raportului, vom convoca sesiunea extraordinara pentru legea insolventei”, a declarat Valeriu Zgonea.

Astfel, membrii Comisiei juridice se vor intalni zilnic, incepand de miercuri, pana la sfarsitul acestei saptamani, pentru a face raportul pe legea insolventei, menita sa ii ajute pe romanii cu credite in franci elvetieni.

Valeriu Zgonea a precizat ca nu poate fi convocata o sesiune extraordinara a Parlamentului in lipsa acestui raport.

Decizia de a astepta un raport al Comisiei juridice a fost luata, marti dimineata, in Biroul permanent al Camerei Deputatilor, in urma solicitatii PNL de a organiza o sesiune extraordinara pentru adoptarea legii insolventei personale.

PNL a cerut, luni, convocarea in sesiune de urgenta a Parlamentului, pentru adoptarea legii falimentului personal, „singura reglementare” care ii poate ajuta pe romanii aflati in incapacitate de a-si plati ratele, riscand sa fie executati silit.

Francul s-a apreciat, luni, atingand astfel un nou maxim istoric. Banca Nationala a Romaniei a afisat un curs oficial de 4,4716 lei/unitate, in crestere fata de cotatia de vineri, care a fost de 4,4228 lei/unitate.

De aprecierea monedei elvetiene sunt afectati circa 75.000 de romani, potrivit Ministrului de Finante si Buget, Darius Valcov. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.