Acasă Sud-Vest Dolj Dolj: Urmărit internaţional pentru furturi din Germania, prins în Dolj

Dolj: Urmărit internaţional pentru furturi din Germania, prins în Dolj

DISTRIBUIȚI

134124 – 20012015 –  Poliţiştii din Dolj au depistat un bărbat, pe numele căruia autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea de furturi de panouri solare. La data de 19 ianuarie a. c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au depistat un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru cinci furturi de panouri solare în valoare de 25.000 de euro, în anul 2014.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, el urmând a fi prezentat Curţii de Apel Craiova, în vederea predării către autorităţile germane. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.