Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Prahova: Ponta la CExN al PSD: „A fost destulă ceartă, avem treabă...

Prahova: Ponta la CExN al PSD: „A fost destulă ceartă, avem treabă de făcut”

DISTRIBUIȚI

134407 – 30012015 – Conducerea PSD s-a reunit vineri, in cadrul Comitetului Executiv National, care se desfasoara pe parcursul a doua zile la Sinaia. La intalnire se va decide convocarea Consiliului National, la care vor fi luate decizii majore cu privire la soarta PSD, dupa alegerile prezidentiale pierdute de Victor Ponta in fata lui Klaus Iohannis.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, le-a spus jurnalistilor ca este o sedinta importanta. „Trebuie sa stabilim data Consiliului National, ordinea de zi. Va fi un consiliu extrem de important, se vor discuta modificarile de statut (…) Trebuie sa discutam legile electorale cu colegii din grupurile parlamentare”, a precizat Dragnea.

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a cerut colegilor sa termine cu neintelegerile din partid. „A fost destula cearta, avem treaba de facut”.

Este prima reuniune la nivel inalt a PSD dupa excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, dar si dupa demisia lui Sebastian Ghita.

Multi lideri de filiale, printre care Marian Oprisan, Nicusor Constantinescu sau Radu Mazare, sunt nemultumiti ca sefii de la centru ii considera ca fiind principalii responsabili de pierderea alegerilor, invocandu-se dosarele de coruptie. Ei nu sunt de acord cu modificarea statutului PSD prin care sa fie sanctionati membrii de partid care au probleme cu Justitia si ameninta cu plecarea din PSD. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.