Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PMP va vota pentru începerea urmăririi penale a Elenei Udrea

Bucureşti: PMP va vota pentru începerea urmăririi penale a Elenei Udrea

DISTRIBUIȚI

134632 – 09022015 –  Parlamentarii PMP vor vota in Parlament „pentru inceperea urmaririi penale” a Elenei Udrea, a declarat, duminica, presedintele PMP Eugen Tomac, care spera ca aceasta sa-si poata dovedi nevinovatia in instanta.

Tomac a fost intrebat cum vor vota parlamentarii PMP luni, in Parlament, in cazul Elenei Udrea. „Pentru inceperea urmaririi penale. Obiectivele noastre sunt clare. Eu sper ca doamna Udrea sa poata sa-si dovedeasca nevinovatia in instanta”, a raspuns Tomac, potrivit Hotnews.ro.

El a mai spus ca Udrea nu mai este membru al PMP si ca „partidul merge mai departe”.

De asemenea, Tomac a aratat ca este „o situatie delicata” si ca nu se afla in situatia de a-i sfaturi Elenei Udrea. „Nu sunt in situatia sa-i dau doamnei Udrea sfaturi. E o situatie delicata”, a precizat presedintele PMP.

Deputatul Eugen Tomac a fost votat duminica, la congresul PMP, presedinte al partidului, iar Dorel Onaca a fost ales secretar general. Cei 700 de delegati prezenti duminica la Palatul Parlamentului, unde a avut loc congresul PMP, l-au ales pe Siegfried Muresan prim-vicepresedinte al PMP.

Vicepresedinti ai PMP au fost alesi Clement Negrut, Petru Movila, Adrian Gurzau, Nicolae Ivaschescu, Catalina Buzoianu, Catalin Cristache, Victor Tarhon, Adrian Radulescu, Claudiu Palaz si Gabriel Berca. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.