Acasă Politic Bucureşti: Procesul pentru arestarea Elenei Udrea începe la orele 14.00

Bucureşti: Procesul pentru arestarea Elenei Udrea începe la orele 14.00

DISTRIBUIȚI

134717 – 11022015 Procesul in care DNA cere arestarea Elenei Udrea pentru 30 de zile incepe, miercuri, la orele 14.00, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia judecatorilor nu va fi insa definitiva, putand fi atacata cu recurs in termen de trei zile.

Elena Udrea a fost retinuta, marti seara, de procurorii anticoruptie. Fostul ministru a studiat mai bine de sapte ore dosarul Microsoft, dupa care a dat explicatii in fata procurorilor in aceasta speta.

Potrivit unui comunicat al DNA, Elena Udrea a fost retinuta pentru trei infractiuni de trafic de influenta, respectiv una de spalare de bani.

Astfel, Udrea este acuzata de trafic de influenta (fapte in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea), trafic de influenta (fapte in legatura cu derularea contractului e-Romania), trafic de influenta (fapte in legatura cu pretinderea si primirea a 500.000 de euro) si spalare de bani. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.