Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PRU a trimis scrisori către Klaus Iohannis şi Victor Ponta privind...

Bucureşti: PRU a trimis scrisori către Klaus Iohannis şi Victor Ponta privind cazul lui Marko Attila

DISTRIBUIȚI

 134905 – 18022015 –  Deputaţii Virgil Guran şi Paul Dumbrăvanu s-au alăturat proiectului Partidul România Unită cu convingera că “ viitorul trebuie făcut altfel cu oameni hotărâţi care au curajul să ia măsuri”, a precizat Virgil Guran, într-o conferinţă de presă.

Am veint într-o echipă pe care consider că trebuie să o mărim atrăgând adevăraţii patrioţi ai ţării, oameni care ţin la această naţiune. Cred că putem să dezvoltăm împreună cu cei care ne susţin în teritoriu o adevărată forţă pentru a reprezenta cu adevărat dorinţele românilor”, a subliniat deputatul Paul Dumbrăvanu.

În cadrul conferinţei de presă, preşedintele PRU, Bogdan Diaconu a prezentat două scrisori deschise, una către preşedintele României Klaus Iohannis, şi una către preierul Victor Ponta, în legătură cu situaţia deputatului UDMR Marko Attila care a primit încuviinţarea din partea Camerei Deputaţilor pentru arestare, pe 3 decembrie 2014.

Trebuie ca aceştia să ia măsurile necesare pentru aducerea deputatului ungar Marko Attila în ţară şi justiţia să îşi spună cuvântul în cee ace îl priveşte”, a declarat Bogdan Diaconu.PROMPT MEDIA

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.