Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Traian Băsescu continuă războiul cu media

Bucureşti: Traian Băsescu continuă războiul cu media

DISTRIBUIȚI

134813 – 16022015 – „Antena 3 si RTV sunt, in opinia mea, expresia profunda a mizeriei in jurnalism. Sa sugerezi ca as avea firme inregistrate in Panama reprezinta o minciuna”, acrie fostul presedinte Traian Basescu intr-o postare pe Facebook. „Declar pentru orice roman interesat ca nu am avut niciodata si nici nu am firme sau conturi bancare in strainatate”, subliniaza in mesaj fostul sef al statului.

„Faptul ca tandemul Antena 3/RTV duce o campanie furibunda de denigrare impotriva mea, imi arata ca v-au deranjat cumplit procesele de instaurare a statului de drept care au avut loc in ultimii 10 ani si care, dupa cum constatati, sunt greu de intors.  Patronii vostri, Voiculescu si Ghita si-au dorit ca Romania sa fie a lor iar eu „le-am luat-o” lor si altora ca ei si am lasat-o romanilor la terminarea celui de al doilea mandat”, mai scrie fostul presedinte.

„Voi, (A3 si RTV) puteti continua campaniile mincinoase impotriva mea, a familiei mele si a acelora care au avut curajul sa ma sprijine pina la sfirsit de mandat, dar niciodata nu veti mai putea aduce tara la cheremul unora de teapa lui Voiculescu sau Ghita”, incheie Traian Basescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.