Acasă Uncategorized Bucureşti: Traian Băsescu: “Voi reveni în viaţa publică”

Bucureşti: Traian Băsescu: “Voi reveni în viaţa publică”

DISTRIBUIȚI

just-wait-i-will-be-back134850 – 17022015 – Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, ca va reveni in viata publica, subliniind ca, desi nu are aspiratia de a deveni premier, nu o sa mai taca dupa cele doua luni scurse de la incheierea mandatului.

„Aproape doua luni am tacut, dar spatiul public nu ma lasa in pace”, a spus fostul sef al statului, la TVR 1, acuzand „campania furibunda de desfiintare” a mandatului sau in fruntea tarii, din partea Antena 3 si RTV, astfel ca se vede „nevoit sa il apere”.

„Voi reveni in viata publica. Nu mai am aspiratii sa devin presedinte, primar, premier, dar nu voi tacea”, a subliniat Traian Basescu.

Fostul presedinte a spus si ca va incepe sa faca declaratii despre dosarul in care este implicat fratele sau,Mircea Basescu.

„Am toate elementele sa cred ca a fost o inscenare. In regula, judecatorii vor hotari. Dar cand o sa am acordul lui, o sa vorbesc public ce stiu, ca practic stiu dosarul, nu aveam cum sa nu il stiu, e public. N-am putut sa fac nimic pentru el cand eram presedinte, acum imi iau un grad de libertate un pic mai mare. Fara a ataca mersul procesului, o sa incep sa explic”, a mai declarat Traian Basescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.