Acasă Nord-Vest Bihor Bihor: Percheziţii la suspecţi de evaziune cu un prejudiciu de 7 milioane...

Bihor: Percheziţii la suspecţi de evaziune cu un prejudiciu de 7 milioane euro

DISTRIBUIȚI

135746 – 24032015 – Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) efectuează marţi 34 de percheziţii în judeţele Bihor, Ilfov, Dolj şi Covasna şi în Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de evaziune fiscală şi la sediile sociale ale societăţilor administrate de acestea.

Potrivit IGPR, în ultimii doi ani, 16 persoane, în calitate de reprezentanţi legali ai 18 societăţi comerciale, ar fi format un circuit evazionist. Aceştia sunt bănuiţi că ar fi dispus înregistrarea în contabilitatea firmelor facturi fiscale emise în baza unor achiziții fictive (în valoare totală de peste 35 de milioane de euro), fără a achita obligaţiile fiscale şi TVA.

La percheziţii participă peste 150 de poliţişti din București, Bihor, Ilfov, Dolj şi Covasna. Prejudiciul total estimate depășește 7 milioane de euro. 16 persoane vor fi duse la audieri. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al SRI. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.