Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Continuăm cât timp se menține parcursul european

București: Continuăm cât timp se menține parcursul european

DISTRIBUIȚI

zgonea_ponta_candu_2135615 – 26032015 – Premierul Victor Ponta a exprimat joi, după întâlnirea cu președintele Parlamentului Rep. Moldova, Andrian Candu, dorința continuării proiectelor comune, începute anul trecut, „atât timp cât e foarte clară voința Moldovei de a merge în continuare spre Europa, spre România, spre o societate europeană”.

„Am ajuns primul partener comercial al Moldovei, înaintea Rusiei, ceea ce nu e puțin lucru”, a spus premierul, adăugând că atât timp cât Moldova va merge spre Europa, spre România, spre o societate europeană și democratică, ”continuăm toate proiectele începute în 2014”.

Printre proiectele la care premierul a făcut referire se numără gazoductul Iași-Ungheni și  liniile de înaltă tensiune.

”Am vrut să mai aflu și de la el ce se întâmplă la Chișinău, să-l asigur că proiectele importante care țin în special de sprijinul pe care România îl acordă, prezența noastră în Rep. Moldova (…) E foarte important că acest mesaj de la București este dat de toată lumea — președinte, prim-ministru, președintele Camerei Deputaților — pentru că am făcut mult și avem de făcut mult în continuare pentru Rep. Moldova”, a mai spus Ponta.

Premierul a participat la întrevederea pe care președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a avut-o cu președintele Parlamentului moldovean, Adrian Candu, cu ocazia primei vizite oficiale pe care acesta o face în afara granițelor, de la preluarea mandatului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.