Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Eduard Hellvig ar putea fi audiat în dosarul Referendumului

Bucureşti: Eduard Hellvig ar putea fi audiat în dosarul Referendumului

DISTRIBUIȚI

135424 – 11032015  Eduard Hellvig, directorul SRI, ar putea fi audiat în instaţă, în calitate de martor, pe tema evenimentelor din vara anului 2012, când USL a încercat să-l demită pe preşedintele Traian Băsescu. Dosarul Referendumului de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, instrumentat de DNA, se află la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD, cel care a coordonat campania pentru referendum, a fost trimis în judecată săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței sau autorității pentru obținerrea de foloase necuvenite.

Avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat, a cerut audierea premierului Victor Ponta şi a 18 coordonatori județeni ai PSD care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012. Ponta şi o parte dintre liderii PSD au fost deja audiaţi în calitate de martori, dar lucrurile s-ar putea să nu se oprească aici.

În faţa instanţei, Ponta a amintit şi de rolul PNL la referendum. Coordonatorul campaniei din partea liberalilor a fost Eduard Hellvig, actualul director al SRI. Potrivit Antena 3, acesta ar putea fi chemat la ÎCCJ pentru a depune mărturie în dosarul lui Liviu Dragnea. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.