Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Elena Udrea, adusă la DNA pentru confruntarea cu denunţătorii

Bucureşti: Elena Udrea, adusă la DNA pentru confruntarea cu denunţătorii

DISTRIBUIȚI

135626 – 19032015  –  Elena Udrea a fost adusa joi dimineata din arestul Politiei Capitalei la DNA pentru a fi confruntata cu unul dintre denuntatorii in dosarul Gala Bute. „Dupa doua saptamani si jumatate de la momentul solicitarilor, astazi vor avea loc, in sfarsit, confruntarile intre Elena Udrea si denuntatorii sai in dosarul Gala Bute”, scrie pe pagina de Facebook a Elenei Udrea.

„Ca si constatare: acest demers al anchetatorilor a fost dispus abia dupa ce avocatii au invocat in spatiul public intarzierea punerii in aplicare a cererilor fostului ministru al Dezvoltarii si dupa textul publicat in urma cu cateva zile in care se spunea ca ancheta se deruleaza in ritm de melc. Elena Udrea si avocatii sunt increzatori ca aceste confruntari vor dovedi caracterul mincinos al sustinerilor denuntatorilor si vor permite evidentierea adevarului in aceasta speta”, se mai arata in postare.

Elena Udrea s-a plans in mai multe randuri ca procurorii DNA nu iau in considerarea cererea de a fi pusa fata in fata cu denuntatorii ei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.