Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Militari britanici la exerciţiile găzduite de România

Bucureşti: Militari britanici la exerciţiile găzduite de România

DISTRIBUIȚI

Michael Fallon - Ponta135703 – 23032015 – Prim-ministrul Victor Ponta l-a primit luni dimineaţa, la Palatul Victoria, pe ministrul Apărării din Marea Britanie, Michael Fallon. Au fost discutate și evoluțiile în domeniul securității în vecinătatea de Est și de Sud a Uniunii Europene, prim-ministrul Ponta indicând că participarea României la dezvoltarea securității UE și NATO rămâne o direcție prioritară a politicii de apărare a României, se mai arată în comunicat.

Cu această ocazie, premierul Ponta a salutat buna cooperare existentă între România și Marea Britanie în domeniul militar, atât pe dimensiunea de securitate, cât și în teatrele de operațiuni.

La rândul său, oficialul britanic a manifestat interesul pentru consolidarea dialogului strategic cu România, mai ales în actualul context de securitate internațională, precum și pentru extinderea cooperării,  inclusiv prin participarea militarilor britanici la exercițiile găzduite de țara noastră, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Michael Fallon a exprimat, de asemenea, deschiderea pentru sprijinirea procesului de reformă a sectorului apărării în România. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.