Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Mircea Ionescu Quintus: “Victor Ponta e o mare deziluzie pentru mine”

Bucureşti: Mircea Ionescu Quintus: “Victor Ponta e o mare deziluzie pentru mine”

DISTRIBUIȚI

135624 – 19032015  –  Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, miercuri seara, ca pentru el premierul Victor Ponta reprezinta o mare deziluzie si a precizat ca ii pare rau ca nu l-a cunoscut cum trebuie.

„Pentru mine, domnul prim-ministru Victor Ponta e o mare deziluzie. Imi pare rau ca nu l-am cunoscut cum trebuie. La o emisiune, de pe vremuri, 10 pentru Romania, eu l-am prezentat. Era foarte tanar, ca si acum, de altfel, si i-am spus daca vei continua asa, o sa ajungi presedintele partidului dumitale. E, s-a intamplat asa. Acum au venit mai multi tineri la mine, crezand ca vorba mea poate sa ii duca in fruntea partidelor. Dar, acum vazand cate greseli face, poate, nu din vina sa, din vina unor presiuni. Am fost si eu presedinte de partid, mi se sopteau multe lucruri la ureche, mi se sugerau, dar eu nu am iesit din ideile mele, pentru ca eu raspundeam de ceea ce fac”, a declarat Quintus la Realitatea Tv.

El a mai spus ca Ponta face o guvernare defavorabila tarii noastre si ca ar trebui sa se retraga, inainte ca Parlamentul sa intervina pentru a-l inlatura din fruntea Guvernului.

„Din pacate, se pare ca domnul Ponta e presat, dintr-o parte sau din toate partile si face, din nefericire, o guvernare defavorabila tarii noastre si, de aceea cred, asa cum il laudam ca e un om de tinuta, ca ar trebui sa isi dea seama si sa se retraga dansul, inainte a se putea face o interventie parlamentara”, a declarat presedintele de onoare al PNL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.