Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ponta nu se opune

București: Ponta nu se opune

DISTRIBUIȚI

135182 – 02032015Parlamentarii PSD nu se vor opune propunerii făcute de șeful statului pentru conducerea SRI – Eduard Hellvig, a reiterat, luni, președintele partidului, Victor Ponta, citat de Agerpres. ”Parlamentarii PSD nu se vor opune propunerii făcute de președintele Iohannis pentru conducerea SRI, dorind însă, în același timp, să avem un tip de colaborare în care toate funcțiile de conducere în instituțiile statului să nu aparțină unui singur partid – un deziderat pe care cred că l-a avut tot electoratul anul trecut”, a declarat Ponta, la finalul reuniunii Biroului Permanent Național al PSD.

El a remarcat totodată că, în cadrul comisiilor de cod electoral și de revizuire a Constituției, s-a avansat foarte mult pe sistemul de vot, pe măsurile concrete privind transparentizarea și deschiderea sistemului politic.

”Și PSD a fost cel care a votat pentru și chiar în colaborare cu societatea civilă a sprijinit cele mai importante modificări în acest sens. De asemenea, sperăm ca odată cu desemnarea în ședință comună a reprezentanților PNL în comisia pentru revizuirea Constituției să putem să repornim procesul de revizuire și proiectul, așa cum a fost prezentat de către USL la acel moment, (…) să intre pe ultimii pași pentru adoptarea în Parlament și, după aceea, prin referendum”, a adăugat Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.