Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Reţea de falsificatori de acte de identitate, destructurată

Constanţa: Reţea de falsificatori de acte de identitate, destructurată

DISTRIBUIȚI

135638 – 26032015 – Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorilor, au prins în flagrant delict și au reținut un cetăţean român care voia să vândă unui investigator sub acoperire o carte de identitate falsă. În  dosar au fost percheziționate și cinci locuințe din Constanţa şi Ovidiu pentru a se merge pe urmele reţelei de falsificatori de documente.

Pe lângă documente de identitate, respectivul primea „comenzi” și pentru documente de călătorie, certificate de înmatriculare, permise de conducere, pentru care cerea între 500 de lei și 150 euro, cu care cumpăra bijuterii din aur.

La sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au fost duse la audieri opt persoane, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale şi spălare de bani prin dobândirea, deţinerea sau folosirea de bunuri, iar la data de 25 martie 2015, a fost dispusă de Tribunalul Constanţa, arestarea şefului reţelei pentru 30 zile, celelalte persoane fiind cercetate în stare de libertate, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, Petrişor Irimia. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.