Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Omul de afaceri Dumitru Bucşaru a fost reţinut

Ilfov: Omul de afaceri Dumitru Bucşaru a fost reţinut

DISTRIBUIȚI

135314 – 06032015  –  Omul de afaceri Dumitru Bucsaru a fost retinut, joi, intr-un dosar de frauda si distrugere in care prejudiciul ajunge la 1,5 milioane de lei. Masura de retinere vine dupa ce, dimineata, politistii din Ilfov au descins la mai multe adrese din acest judet, dar si din Ialomita, Dambovita si Giurgiu, informeaza Realitatea Tv.

„Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2013-2014, persoanele in cauza ar fi contractat un credit bancar, in valoare de 30.000.000 de euro, pentru construirea unui complex de locuinte in localitatea 1 Decembrie, judetul Ilfov, iar dupa ce au intrat in insolventa, ar fi instrainat activele, nepredandu-le lichidatorului judiciar”, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.

Dumitru Bucsaru este fostul patron al echipei de fotbal Unirea Urziceni si a bagat in insolventa firma care s-a ocupat de dezvoltarea complexului rezidential Green City.

In cadrul proiectului imobiliar din Ilfov au fost construite aproximativ 700 de case.

Dumitru Bucsaru este suspectat si de distrugere, intrucat dupa intrarea in insolventa a societatii Green City, controlata de omul de afaceri, acesta ar fi luat din apartamentele din complexul imobiliar, care erau utilate complet, mobila si centralele termice, pentru a nu le preda lichidatorului juridicar, au spus sursele din randul anchetatorilor citate de Mediafax.

Firma Green City Construct este controlata de Dumitru Bucsaru si de fiica sa, Iuliana Zenaida Bucsaru, prin intermediul firmelor Valahorum, Perfect City si Comaico, potrivit datelor din 2011 de la Registrul Comertului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.