Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Alina Gorghiu: Cătălin Predoiu este singura propunere a PNL pentru funcţia...

Bucureşti: Alina Gorghiu: Cătălin Predoiu este singura propunere a PNL pentru funcţia de premier

DISTRIBUIȚI

135903 – 07042015 –   Presedintele PN, Alina Gorghiu, a transmis marti ca liberalii au o singura propunere pentru functia de premier – Catalin Predoiu, dupa ce un senator PNL a recunoscut ca o doreste pe Gorghiu pentru sefia Guvernului, daca liberalii ajung la guvernare.

„Am vazut ca numele meu este iarasi pus la grea incercare. Le transmit calduros celor care vor sa ma promoveze, din cand in cand, in inalte functii de stat, ca PNL are un singur candidat si inalt si bine pregatit, in persoana lui Catalin Predoiu. Nu e, deci, nevoie nici de propuneri, nici de dezmintiri.Si eu, si Catalin Predoiu suntem oameni mari, vaccinati si ne bem cafeaua des impreuna. Altfel, dezbaterile despre resursele umane ale partidului sunt bune mereu, dar si mai bune daca au ca scop innoirea partidului si nu rotatia de cadre”, a scris pe Facebook Alina Gorghiu.

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, este luata in calcul de colegii sai liberali pentru a fi viitorul premier al tarii, in cazul in care partidul ar ajunge la guvernare.

Senatorul PNL Cristian Bodea a declarat, pentru Stiripesurse.ro, ca Gorghiu ar putea fi prim-ministru al Romaniei.

„Propunerea mea, cu Alina Gorghiu premier, nu e noua. Am spus-o si in ianuarie. Cand am spus si ca nu e voie sa facem viitorul guvern PNL cu cei ce au mai fost ministri. Indiferent de partid sau premierul pe care l-au slujit”, a declarat senatorul. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.