Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ponta către PNL: “Nu sabotaţi revizuirea Constituţiei!”

Bucureşti: Ponta către PNL: “Nu sabotaţi revizuirea Constituţiei!”

DISTRIBUIȚI

 136216 – 22042015 –  Premierul Victor Ponta cere liberalilor sa nu saboteze revizuirea Constitutiei, subliniind ca momentul reprezinta o oportunitate ce apare o data la 10-15 ani. „Fac un apel foarte, foarte hotarat la conducerea PNL sa nu saboteze proiectul de revizuire a Constitutiei!!! Din motive politicianiste greu de inteles astfel se va pierde o oportunitate care apare o data la 10-15 ani de a moderniza institutiile statului si de a adapta sistemele de protectie a drepturilor fundamentale! Orice reforma reala a vietii politice nu poate fi completa fara modificarea Constitutiei! Si trebuie sa le reamintesc parlamentarilor liberali ca aceasta a fost una dintre principalele promisiuni pe care le-am facut in campania din 2012 cand am fost toti alesi! Ingroparea acestui proiect ar fi o grava tradare a tuturor celor care au avut incredere in noi!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

De asemenea, premierul propunere organizarea „cat mai curand” a unei intalniri a liderilor tuturor partidelor parlamentare „in care sa decidem finalizarea procesului de revizuire a Constitutiei”, Victor Ponta adaugand, in paranteza, ca trebui sa se tina cont de observatiile Comisiei de la Venetia si ale Curtii Constitutionale.

Marti, parlamentarii PNL au solicitat reluarea discutiilor privind revizuirea Constitutiei, astfel ca procesul de modificare a Legii fundamentale este din nou in impas, tot la comisia din Parlament.

Presedintele comisiei, senatorul PSD Ioan Chelaru, a declarat ca, „in conditiile in care nu exista si o intelegere politica, este discutabila activitatea in continuare a comisiei”. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.